דברים שכדאי לדעת על אוכל באירועים – אולם אירועים בשרון
קייטרינג? מטבח מובנה? מה קורה?
הביטוי “הצבא צועד על קיבתו” שגור בפי כל ומשקף את החשיבות של נושא האוכל בחיים ובמיוחד באירועים החשובים והמרגשים בחיים.
אחד הקריטריונים החשובים והעיקריים להצלחת אירוע משפחתי, עסקי או חברתי, הוא נושא האוכל והחוויה הקולינרית לאורחים.
ככל שהמנות מושקעות ומוקפדות יותר כך האירוע זוכה להד חיובי, והאורחים יהיו מרוצים וישוחחו עוד רבות על החוויה הקולינרית שהרשימה אותם.
לכן, חשוב לבדוק אם הנושא הקולינרי לעומק.
מספר האורחים
לפני שאתם ממהרים לבחור את הגשת האוכל באירוע, עליכם לדעת מהו מספר האורחים המוזמנים לאירוע.
במידה ובכוונתכם לערוך אירוע באולם חתונות בשרון כמו חתונה קטנה, ברית, בר/בת מצווה, מסיבת יום הולדת, אירוע קוקטייל נוצץ או כל אירוע אחר,
כדאי להתאים את הגשת האוכל בהתאם לגודל האירוע,
לדאוג שכל הצוות המקצועי מאופס על הכמות ועל סגנון ההגשה, תפריט מקורי ורב גוני,
ושיציע מנות מותאמות אישית לאורחים שלכם- נפלאות ועשירות בטעמים.
מיקום האירוע – אולם אירועים בשרון
למיקום האירוע חשיבות קריטית לבחירת העניין הקולינרי.
ישנם גני ואולמות אירועים המציעים מטבח של המקום בעוד מקומות רבים אחרים מאפשרים לכם להזמין חברת קייטרינג לפי בקשתכם ובחירתכם החופשית.
יש לוודא נקודה זו מראש במקרה ואתם מעוניינים בחברת קייטרינג לאירועים קטנים.
סוג האירוע
את התפריט יש לקבוע על פי סוג האירוע ומתכונתו.
כמו כן, יש חשיבות למועד האירוע כיוון שעל צוות המטבח להרכיב תפריט משובח על פי חומרי גלם טריים ואיכותיים בהתאם לעונה.
חברת קייטרינג לאירועים קטנים מעניקה ייעוץ קולינרי ללקוח על מנת להתאים תפריט משובח וייחודי על פי סוג האירוע-
חתונה, בר מצווה, אירוע קוקטייל, כנס מקצועי, יום גיבוש לעובדי החברה וכו’.
אך גם אולם אירועים עם מטבח מובנה, יתאים את עצמו לצורכיכם בכל היבט שתצטרכו.
תפריט רב גוני
מומלץ לבחור בקפידה ותוך כדי מחשבה את הנושא הקולינרי באירוע.
חשוב לשוחח עם בעלי האולם ועם השף האחראי על צוות המטבח,
כדי להרכיב תפריט לאירוע תוך התאמת המנות לסגנון המועדף עליכם,
ותוך התחשבות בטעם האישי של האורחים.
אגב, במידה ואתם צמחונים או טבעונים אפשר לשלב בתפריט מנות בשריות כדי לספק את האורחים שאוהבים בשר ומצפים לקבל באירוע מנות בשריות עסיסיות ועשויות היטב.
המלצות ומבחן טעמים בבחירת קייטרינג לאירועים
על מנת לבחור חברת קייטרינג לאירועים קטנים או גדולים / תפריט קולינרי מובנה של אולם האירועים, חשוב לקבל המלצות אובייקטיביות, ומומלץ לעיין באתרים של נותני השירות הללו ע”מ לא לשרוף זמן ודלק סתם, ולדעת “עם מי יש לנו עסק” עוד לפני היציאה מהבית. להתרשם מיכולותיה הקולינריות, מרמת השירות, מעיצוב המנות כפי שניתן לראות בגלריית התמונות, וממידת התאמתה לאירוע שלכם.
לאחר סינון בין מספר נותני שירות קולינריים כדאי לתאם מבחני טעימות על מנת להתרשם מאיכות האוכל, מצורת ההגשה ומרמת השירות של הצוות.
את מבחן הטעימות חשוב לתאם בזמן אירוע מאחר וכך ניתן להתרשם מיכולת התפקוד של הצוות תחת לחץ, מרמת השירות המוענק לאורחים, מסידור שולחנות הבופה ומעיצוב המנות היוצאות מהמטבח.
המון בהצלחה בבחירה שלכם!